Exact Globe Next

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces. Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie.

E-Account

Een goede administratie heeft elke organisatie nodig, maar bevat ook veel interessante informatie. Die informatie kunt u goed gebruiken om uw organisatie te sturen. Daarom is het belangrijk dat uw administratie klopt. Maar u wilt ook snel en efficiënt werken. Met E-Account houdt u de financiële administratie eenvoudig op orde.

E-Factuur

Met E-Factuur verstuurt u snel en eenvoudig facturen in uw eigen lay-out. De module maakt zelf rekeningen op basis van de productaantallen die u invoert. De facturen worden vervolgens automatisch opgeslagen en verwerkt in uw boekhouding. U hoeft niet meer handmatig te boeken en alle informatie vindt u snel terug in uw factuurhistorie.

E-Kostenanalyse

Maak uw kosten inzichtelijk met E-Kostenanalyse. De module geeft u snel en eenvoudig een compleet overzicht van uw uitgaven en inkomsten. Bekijk en analyseer uw actuele bedrijfsresultaten per afdeling of productlijn. Met de resultaten van E-Kostenanalyse kunt u gefundeerde beslissingen nemen en prestaties gericht optimaliseren.

E-Prijsbeheer

E-Prijsbeheer automatiseert uw prijssysteem. De module bespaart u handwerk en voorkomt fouten. U maakt nieuwe prijslijsten, geeft aan wanneer en voor wie ze gelden, wat de staffelkortingen zijn en de rest gaat vanzelf. Zo weet u zeker dat uw prijzen altijd kloppen. Of een klant nu korting krijgt, gebruik maakt van een actie of gewoon de standaardprijs betaalt.

E-Salaris

Met E-Salaris maakt u van Exact Globe een flexibele salarisverwerker. Berekeningen bekijken en narekenen, gegevens aanpassen, betaalbestanden aanmaken en loonstrookjes versturen; E- Salaris maakt het eenvoudig. Regel moeiteloos uw eigen loonadministratie en bespaar zo de kosten van een accountant of salarisbureau.

E-Voorraad

E-Voorraad is een intelligent systeem voor uw voorraadadministratie. De module geeft een actueel overzicht van uw voorraad en verwerkt wijzigingen direct in uw financiële administratie. Bijna door uw voorraad heen? Dan laat E-Voorraad u dat weten. En dankzij overzichtelijke verkoopstatistieken ziet u precies hoe uw producten verkopen.

E-Elektronisch Bankieren

Boekhouden wordt stukken eenvoudiger met E-Elektronisch Bankieren. De intelligente, zelflerende module voor Exact Globe koppelt uw administratie en telebankierpakket moeiteloos aan elkaar. Daardoor kan E-Elektronisch Bankieren uw elektronische afschriften en betalingsopdrachten vrijwel automatisch verwerken en archiveren.

E-Inkoop

Samen met E-Voorraad maakt de module E-Inkoop uw inkoopprocessen inzichtelijk en controleerbaar. Geef eenvoudig bestellingen door, controleer leveringen en bekijk de prestaties van uw leveranciers. E-Inkoop presenteert alle informatie in handige overzichten en uitgebreide statistieken. Bovendien worden belangrijke documenten automatisch gearchiveerd. Zo vindt u alle informatie moeiteloos terug.

E-Order

Automatiseer uw orderadministratie met E-order voor Exact Globe. De module stroomlijnt uw verkoopproces en voorziet betrokken afdelingen van actuele statusinformatie. Financiële boekingen worden automatisch geplaatst en uw voorraadadministratie is altijd up-to-date. Met deze module voorkomt u dubbele invoer en vindt u snel de gegevens die u zoekt.

E-Project

E-Project voor Exact Globe is de perfecte projectmanagementtool: bewaak projecturen van medewerkers, vergelijk gebudgetteerde met werkelijke kosten, overzie planningen, draai eenvoudig facturen uit en houd uw onderhanden werk up-to-date. En dat alles in één systeem. Met E-Project ben u altijd op de hoogte van de actuele projectstatus en legt u de basis voor succes.

E-Verkoopanalyse

Haal het onderste uit uw administratie en onderbouw managementbeslissingen met harde cijfers. Met E-verkoopanalyse maakt u heldere analyses van u verkoopcijfers. Bekijk uw bedrijfsresultaten per product, medewerker of vestiging en vergelijk resultaten direct met voorgaande jaren. Zo weet u direct hoe uw omzet ervoor staat en waar u moet bijsturen.

E-Warehouse Management System

Met Pick-IT kunt u voortaan als productie- of handelsonderneming uw goederenstroom automatiseren met behulp van barcodes. Specifieke processen zoals opslag, routing en workloadbepaling kunt u met Pick-IT eenvoudig optimaliseren.