Solvisoft

Solvisoft beheert IT-systemen en biedt een reeks in eigen beheer ontwikkelde softwarepakketten voor uiteenlopende klanten. Van kleine en middelgrote bedrijven, tot multinationale ondernemingen met duizenden medewerkers en vele vestigingen. Met Solvisoft als externe IT-specialist haalt u jarenlange ervaring in huis, zonder daar zelf in te hoeven investeren. U kunt uw volledige aandacht dus richten op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen dat uw IT-systemen 24 uur per dag probleemloos functioneren.

IT-oplossingen voor elke organisatie Solvisoft heeft een jarenlange ervaring met omvangrijke, vaak complexe systemen in toonaangevende bedrijven. Uniek is dat we onze know how en geavanceerde business software niet alleen beschikbaar stellen voor onze grote internationale klanten, maar ook betaalbaar maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Die hebben immers net zo goed behoefte aan een vlekkeloos werkende IT-infrastructuur en professionele software-oplossingen.

Welke producten maakt Solvisoft?

Solvisoft heeft een gestandaardiseerde Webshop ontwikkelt die direct te koppelen is aan Exact Globe en Exact Synergy. Gestandaardiseerd betekent niet dat de webshop standaard is. Uw eigen ontwerp voor de webshop wordt compleet in de webshop in gebouwd.

Middels het moderne content management systeem (CMS) van Solvisoft, E-OPS, bent u zelf in staat de pagina’s van de webshop eenvoudig te onderhouden.

Naast de webshop heeft Solvisoft ook Business Intelligence oplossingen ontwikkeld waarmee u alle data uit verschillende databases bijv. Exact gemakkelijk toegangelijk kunt maken zodat u zelf snel en eenvoudige analyses kunt maken.

Samenwerking met Bluxs

Bluxs is sinds begin 2011 dealer van de producten van Solvisoft. Met name de webshop oplossing gekoppeld aan Exact Globe biedt naar ons inzicht de beste combinatie van front-office en back-office oplossingen die op dit moment in de markt verkriijgbaar is.

E-OPS is inzetbaar als:

B2B -webshop waarmee de orderregistratie versnelt kan worden en de leverbetrouwbaar toeneemt doordat het aantal menselijke fouten wordt gereduceerd. Unieke functionaliteiten daarbij zijn:

 • Koppelingen voor OCI (Open Catalog Interface)
 • Meertaligheid
 • RMA-functionaliteit gekoppeld aan Exact Globe
 • Budget-functionaliteit per medewerker, per kostenplaats of per dochteronderneming van de klant.
 • B2C-webshop◦Geoptimaliseerde vindbaarheid op Google
 • Koppelingen naar de meest gebruikte betaalsystemen

Daarnaast is er standaard koppeling beschikbaar naar Exact Globe voor:

 • Gebruik van artikel gegevens in webshop
 • Gebruik van verkoopprijzen op basis van prijslijsten en prijsafspraken
 • Gebruik van voorraadgegevens en beschikbaarheid in de webshop
 • Aanmaken van debiteuren in Exact Globe
 • Aanmaken van Orders in Exact Globe

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor webshops, neem dan contact met ons op