Maatwerk

De standaardsoftware van Exact voorziet in de meest voorkomende automatiseringsbehoeften en maakt software op maat. Wie het anders wil, komt uit bij onze maatwerkproducten. Voor de optimale oplossing voor uw bedrijfsproces.

Ook als het aankomt op specifieke automatisering is Bluxs uw partner. Als kenner van uw branche zoekt u de perfecte oplossing voor ieder bedrijfsproces. Maatwerkoplossingen zijn gebaseerd op standaard Exact-software. De ontwikkeltijd is kort en daardoor financieel aantrekkelijk.

Voor elke vraag een oplossing, software op maat!

Bluxs heeft voor elke situatie een oplossing die aansluit bij uw wensen. Belangrijk zijn het moment en de volledigheid van uw input, wensen, eisen en het aantal aanpassingen dat gedaan moet worden. Op basis van de behoefte hebben wij verschillende mogelijkheden:

Klein maatwerk:

Kleine aanpassingen op de standaard programmatuur. (Voorbeeld hiervan is, automatisch aanpassen van adressen van contactpersonen indien het postadres van de hoofd contactpersoon wijzigt.)

Maatwerk projecten:

Uitgangspunt hierbij is de standaardsoftware van Exact met daarop omvangrijk maatwerk. (Voorbeeld hiervan is, geautomatiseerd debiteurenbeheer binnen Synergy.)

Aanvullingen op de Exact Software

De zogenaamde Exact Add-On’s. Voor de meest uiteenlopende vraagstukken zijn reeds oplossingen door Exact bedacht. (Voorbeeld hiervan is, Natuurlijke Personen.)

Oplossingen van Exact Partners:

Maatwerk dat reeds eerder ontwikkeld is en door een leverancier in de markt is gezet. (Voorbeeld hiervan is, Transsmart.)