Routebeschrijving

Routebeschrijving

Bluxs B.V.
Spoorhaven 58
2651 AV Berkel en Rodenrijs
T: 010 – 226 56 10

Met auto vanuit richting Den Haag: Volg de A13 richting Rotterdam en neem de afslag Berkel en Rodenrijs/Rotterdam Airport. Bovenaan de afslag bij de stoplichten gaat u linksaf, over de snelweg. Vervolgens rijdt u rechtdoor de Doenkade (N209) af langs Rotterdam Airport tot aan een grote rotonde (Doenkadeplein). Hier gaat u rechtsaf en rijdt u de N471 op richting Rotterdam. Bij de 1e rotonde gaat u driekwart (Landscheiding). Na 500 meter ziet u het bedrijventerrein Spoorhaven aan uw rechterkant. Neem de tweede straat rechts richting Station Rodenrijs. Volg de weg naar rechts. Wij zijn gevestigd in het tweede kantoor aan de rechterkant.

Met auto vanuit richting Rotterdam/Utrecht: Via de A20 neemt u de afslag Rotterdam Centrum/N471/S112. Bovenaan de afslag gaat u naar rechts (N471). Deze weg volgt u enige tijd totdat u op een kleine rotonde komt. Hier neemt u de eerste afslag rechts (Landscheiding). Na 500 meter ziet u het bedrijventerrein Spoorhaven aan uw rechterkant. Neem de tweede straat rechts richting Station Rodenrijs. Volg de weg naar rechts. Wij zijn gevestigd in het tweede kantoor aan de rechterkant.

Met openbaar vervoer:
Ons kantoor ligt op 1 minuut loopafstand van metrostation/sneltramhalte Rodenrijs aan de metrolijn E van RandstadRail en de Rotterdamse metro. Bij het verlaten van het station loopt u links de Spoorhaven in. Wij zijn gevestigd in het tweede kantoor aan de rechterkant.

interserver coupons