Qics

Qics levert software – voor het plannen, registreren, factureren, journaliseren en analyseren van uren – aan professionele dienstverleners zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus. Onze klanten willen snel en correct factureren en rapporteren en real-time inzicht hebben in hun bezettingsgraad en voortgang van projecten. Qics biedt een volwaardige oplossing voor uren gedreven organisaties.

De producten van Qics onderscheiden zich door:

  • Volledig geïntegreerde procesondersteuning van planning tot en met financiële afhandeling,
  • Zeer gebruikersvriendelijke web-based user interface,
  • Uitgebreide facturatie mogelijkheden,
  • Ongekende rapportage en analyses mogelijkheden,
  • Schaalbaar van een enkel team tot complexe internationale organisaties.

 

QicsTime

QicsTime stroomlijnt het hele proces van urenregistratie en -facturatie van dienstverlenende organisaties zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus. Dit omvat de urenregistratie, de facturatie van diensten, contracten en producten en de financiële verantwoording van het geheel. QicsTime gaat daarin ver, zodat we deze processen ook bij complexe organisaties snel kunnen optimaliseren.

QicsPlanner

Met QicsPlanner plant u uw mensen eenvoudig over verschillende projecten in. U krijgt snel inzicht in capaciteit en bezetting en houdt grip op de voortgang van uw projecten. QicsPlanner sluit aan op QicsTime en Exact Synergy (zowel Classic als Enterprise).

Qics Analytics

QicsAnalytics is een rapportage- en analyseoplossing voor grotere Exact gebruikers. Met QicsAnalytics bent u in staat snel inzicht te krijgen in veel data, afkomstig uit meer dan één administratie. QicsAnalytics realiseert significante tijdbesparingen voor bedrijven die een grote behoefte hebben aan (sluitende) rapportages en analyses.