Parentix

Parentix is 100% Windows based hosting provider voor bedrijven. Specialist in het online beschikbaar stellen van bedrijf kritische applicaties van Exact en Microsoft. Twee datacenters in Amsterdam, veelvoudig Microsoft Gold Partner en ISO 27001 voor informatiebeveiliging gecertificeerd.

Parentix levert full service applicatie hosting. Advisering, realisatie, beheer en support van de gewenste applicaties zorgt voor volledige ontzorging. Parentix werkt hiervoor nauw samen met vooraanstaande ICT leveranciers, waaronder Microsoft, Cisco, VMware en Exact.

Parentix is opgericht in 2000 en is marktleider in het online aanbieden van Exact Software. Voor de wederverkoop en lokale ondersteuning wordt samengewerkt met een groot aantal partners in Nederland.

Meer informatie: www.parentix.nl

Waarom Exact hosting bij Parentix?

  • Vaste prijs per maand per gebruiker
  • Nooit meer Exact zelf updaten
  • Profiteer van een professionale infrastructuur en moderne servers.
  • Continue backups van uw klant specifieke data
  • Uw backups worden 2 maanden bewaard.
  • Kosten voor backups zijn inclusief
  • Support tijdens werkuren op het technisch functioneren van de applicaties en algemeen systeem beheer (bijv. rechtenbeheer of gebruikersbeheer)
  • Licensering van de verschillende benodigde software producten is inbegrepen (Windows Servers, SQL, Backup Software etc…), uitzondering hierop zijn de licenties voor de Exact producten, deze worden apart gekocht.

Samenwerking met Bluxs

Bluxs levert zelf geen hardware en ondersteuning op hardware. Wel adviseert Bluxs haar klanten graag over de noodzakelijke systeemvereisten om te kunnen werken met Exact producten.

Steeds meer klanten willen geen dure hardware en server licenties meer aanschaffen, maar wel Exact producten gebruiken of blijven gebruiken. In samenwerking met Parentix biedt Bluxs hosted Exact aan eventueel uitgebreid met aanvullende producten van Microsoft of Qics.

Belangrijkste voordeel: U heeft uw bedrijfsinformatie altijd en overal toegankelijk tegen een vaste prijs per gebruiker.