Exact Synergy Enterprise

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet. Exact Synergy Enterprise structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

 

 

Business Intelligence

Exact Synergy Enterprise is een platform voor bedrijfsinformatie en – processen. Zakelijke entiteiten mensen, middelen, materialen zijn aan elkaar gerelateerd. Die verbanden zorgen voor efficiency, transparantie en verhoogde snelheid.

Financiële controle

Code Tabaksblat, Corporate Governance, Sarbanes-Oxley. Ondernemers ervaren de laatste jaren een verhoogde druk op hun financieel management. Vooral van grotere, beursgenoteerde organisaties worden extra maatregelen gevraagd.

Personeel – HRM

Exact Synergy Enterprise maakt informatie over uw medewerkers beschikbaar voor de gehele organisatie. Human Resource Management staat daardoor midden in uw onderneming. Als de verschillende onderdelen – van recruitment tot verlofregistratie en verzuimmanagement – op elkaar aansluiten, realiseert u forse besparingen.

Projecten

Uw organisatie beheert magazijnen, assortimenten en productversies in meerdere vestigingen. Voor de beheersing van uw producten en diensten beschikt Exact Synergy Enterprise over een logistiek onderdeel.

Workflow – ERP

Exact Synergy Enterprise structureert het volledige bedrijfsproces. Met workflowfuncties verdelen medewerkers snel vragen en taken over de juiste mensen: collega’s, leveranciers en klanten. Ook taken en verzoeken worden gestructureerd door koppeling aan mensen, projecten, processen, middelen en planningen.

Documenten

In een economie die afhankelijk is van kennis en informatie, voegt geïntegreerde bedrijfsinformatie waarde toe. Wat begint met eenvoudige documentbeheersing, eindigt met een strak gecontroleerde informatiestroom. Exact Synergy Enterprise verbindt documenten, e-mails en bestanden met mensen, projecten en producten.

Marketing en sales CRM

Exact Synergy Enterprise software ondersteunt uw marketing programma op alle niveaus. U werkt aan een consistent imago, aan een geïntegreerde communicatiestrategie en aan leadgenererende acties. Exact Synergy Enterprise software laat u ook duidelijk het resultaat zien.

Product

Uw organisatie beheert magazijnen, assortimenten en productversies in meerdere vestigingen. Voor de beheersing van uw producten en diensten beschikt Exact Synergy Enterprise over een logistiek onderdeel.

Relaties

U verzamelt zoveel mogelijk klantinformatie. In Exact Synergy Enterprise werkt elke medewerker mee aan het onderhoud van de centrale informatie. Hoe meer u weet over uw klanten, des te hoger is de kwaliteit van uw klantbenadering, accountmanagement en verkoopproces.